Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

 

Ulož.to - sdílejte snadno data

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Michal Vinduška, KUPNIK.cz, se sídlem Obruby 47, Obruby 29403, IČ: 75463407 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nezapomínejte na kolagenovou péči o pleť
21.10.2022
Nezapomínejte na kolagenovou péči o pleť
Zejména během náročného podzimu nezapomínejte  na základní kolagenovou péči v podobě přírodního živého kolagenu FACE.  číst celé
Mladistvý vzhled a kondice s Invita Skin Beauty
18.10.2022
Mladistvý vzhled a kondice s Invita Skin Beauty
Udržet stále krásný mladistvý vzhled, kolagenou kondici pleti a pohybový aparát lze velmi jednoduše. Známe tajemství. číst celé
Znáte šampón s živým kolagenem?
30.09.2022
Znáte šampón s živým kolagenem?
Inventia Kolagenový šampon díky vysokému obsahu přírodního živého kolagenu posiluje strukturu vlasů, regeneruje poškozené konečky a zabraňuje jejich t... číst celé
Přírodní kolagen s dračí krví dodává pleti hladkost a pevnost
22.09.2022
Přírodní kolagen s dračí krví dodává pleti hladkost a pevnost
Kolagenový gel Dračí krev je nejnovějším vývojem společnosti Inventia PT. Jedná se o jedinečnou kombinaci kolagenu z původních ryb a čisté pryskyřice ... číst celé

Turbodieta.cz, Anionky.cz, QElife.cz, Tropocollagen, Galvanic Spa, Inventia, Queen Euniké partner, Euniké partner, Hooah, Krása.cz, Tropokolagen.cz, Deparim, Česká řasa, Queen Euniké partnerBeautik, Margitex, BH test, Ageloc me, Alternativní doktorka, QE Partner, Hledák, CZIN.eu

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz