Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

 

Ulož.to - sdílejte snadno data

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Michal Vinduška, KUPNIK.cz, se sídlem Obruby 47, Obruby 29403, IČ: 75463407 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Přírodní kolagen s dračí krví dodává pleti hladkost a pevnost
22.09.2022
Přírodní kolagen s dračí krví dodává pleti hladkost a pevnost
Kolagenový gel Dračí krev je nejnovějším vývojem společnosti Inventia PT. Jedná se o jedinečnou kombinaci kolagenu z původních ryb a čisté pryskyřice ... číst celé
Sérum s vitaminem C rozjasní pleť
17.09.2022
Sérum s vitaminem C rozjasní pleť
Rozjasňující sérum s vysokým obsahem vitaminu C je ideální pro šedou, unavenou a nevýraznou pleť. číst celé
Posílení vlasů živým kolagenem
06.12.2021
Posílení vlasů živým kolagenem
Nadměrný stres, ale i celkový zdravotní stav a období menopauzy promění krásné a zdravé vlasy k nepoznání. Lesk a pružnost navrátí živý kolagen (tropo... číst celé
Larens Enzymatic Peeling se vrací se silou tří enzymů!
21.08.2020
Larens Enzymatic Peeling se vrací se silou tří enzymů!
Larens Enzymatic Peeling v novém, ještě efektivnějším složení se sílou tří enzymů. Připravte se na konkrétní enzymový zásah tří enzymů: papain, ficin,... číst celé

Turbodieta.cz, Anionky.cz, QElife.cz, Tropocollagen, Galvanic Spa, Inventia, Queen Euniké partner, Euniké partner, Hooah, Krása.cz, Tropokolagen.cz, Deparim, Česká řasa, Queen Euniké partnerBeautik, Margitex, BH test, Ageloc me, Alternativní doktorka, QE Partner, Hledák, CZIN.eu

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz